Medryttare finnes💖

  • Annonsid: 1706941
  • 3 månader sedan
  • 0 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Hoppning, Sällskap, Dressyr

Hej, jag heter Tyra och är 16 år gammal.
Jag söker en medryttarhäst i Stockholm (runt Huddinge och Botkyrka) med mycket energi som jag kan utveckla min ridning med 1-3 ggr i veckan både i paddock/ridhus och i skogen, vill gärna få hoppa med hästen men inget krav. Jag rider mer än gärna barbacka men vill lära känna hästen först. Jag är envis och snäll i handen, skäller inte på hästen ifall den håller på och busar sig. Hästar som är busiga och en liten utmaning tycker jag är superkul!

Jag har bra hästvana och min mamma håller sig lite på kanten men har inga problem med att hjälpa till o rykta o mysa med hästen, hon hjälper gärna till och följer såklart med till stallet🥰

Jag är 173cm lång och väger runt 65kg. Jag har ridit i ca 9 år (slutade på ridskola 2020). Jag går på Berga Naturbruksgymnasium inriktning hästhållning och där får vi vara en heldag i ridstall eller travstall 1 gång i veckan, göra stallsysslor, ta in o ut hästar, rykta, sadla, tränsa, rida/köra.

Jag har varit med min bästavän till hennes medryttarhäst ett par gånger och fått vara med o rida, pyssla om hästen, osv så jag har fått lära mig av henne ungefär vad det är man gör.

Kan tänka mig att betala 500-1000kr/månaden ungefär.
Hör av dig o berätta lite om din häst och anläggningen om du tycker jag låter intressan❤️
Hoppas vi hörs!

First ad
Kontakta annonsör

 Huddinge, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad