Hobbyhäst/familjehäst åt mor och dotter

  • Annonsid: 1560183
  • en månad sedan
  • 180 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Körning, Hoppning, Allround
  • Mankhöjd:
    155 cm

Trygg, trafiksäker, lättlastad och okomplicerad häst i största allmänhet sökes till hobbyridning. Maxad, viktbärande d-ponny eller storhäst (ca 148-165) Kan vara korsningsponny eller omskolad travare som ridits ett tag och som gillar att hoppa och ta ett dressyrpass någon gång ibland. Vi har inga andra hästar just nu, men en gård under renovering i Höörs kommun. Planen är att på sikt skaffa två hästar när vi väl är bofasta på gården. Uppstallning beroende på häst. Finns lite olika alternativ i närheten, både mindre och större stall. Viktigt att det är en häst som är snäll att sköta och som gillar att bli pysslad med. Gärna inkörd.

Jag har ridit och haft häst när jag var yngre. Mest tränat dressyr. Efter det har jag ridit på ridskola en period och har precis börjat plocka upp ridningen igen. Dottern som är tolv har ridit på ridskola i fyra år. Vi är båda intresserade av att fortsätta utvecklas med ridpass för tränare. Arrangemang som fodervärd först och köp sedan kan vara intressant. Möjlighet till provridning ett måste då det är viktigt att det känns helt rätt vid köp. Då vi planerar för att ha får är det praktiskt om vår framtida vän kan äta hösilage/ensilage.
Låter det intressant? Skicka i första hand ett meddelande här via Hästnet.

First ad
Kontakta annonsör

 Höör, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad