Snäll B-ponny

  • Annonsid: 1578266
  • 25 dagar sedan
  • 142 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Ras:
    Welsh
  • Kön:
    Valack

Vi söker en snäll och trevlig B-ponny!
Hellre gammal och vis än ung och novis.
Liten och käck utan att sätta barnen i skräck. Behöver inte hoppa stora hus bara den inte är rädd som en mus...

Ok, om jag ska vara seriöst så är väl fång min största farhåga, så vill inte ha någon med fånghistorik. Behöver klara att stå själv i stallet och/eller hagen.

Vi erbjuder lyxig boning i stall som är under uppförande. Med både ligghall och boxar för 2-3 hästar. Kuperade hagar, magert bete plus en skogshage på vintern. Hästkompis blir min egen uppfödning Kenta, som är en ranghög 14-årig gentleman (valack) som ofta får damernas hormoner i gungning, så en valackkompis kan vara lugnast (har dock funkat bra med alla hästar han gått med oavsett kön). Kenta och jag tränar och tävlar mestadels dressyr och fälttävlan även om tävlingar känns avlägset just nu. På gården, som ligger strax utanför Sundsvall finns även hund, katt och höns. I yngre dar har jag arbetat både i travstall, hoppstall (bl.a. på Irland) och på ridskola.

Barnen som längtar efter en ponny är Malte 9 år som går på ridskolan och Lydia 6 år som mest ridit härhemma på sommrarna. Båda små i växten så vi räknar med många, långa B-ponny år! Har själv knappt tagit mig längre än B-ponnyryttarstorlek med mina 158 cm, så när barnen vuxit sig för stora kan jag ta över ;)

Om du har den guldklimp vi söker kan vi garantera ett gott och långvarigt hem!

First ad
Kontakta annonsör

 Sundsvall, Västernorrlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad