Söker bästavän!

  • Annonsid: 1483145
  • 3 månader sedan
  • 166 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    172 cm

Hej! Jag har precis börjat på Berga naturbruksgymnasium inriktning häst. Här kan man ha med sig egen häst för ungefär 3,7 i månaden, och bo på internat som jag gör. Då ingår ALLT, stallplats, hage, foder, ridhus, utebana, härliga skogsvandringar, en lång slinga på 2,2 km, och en galopp sträcka. Man har mycket möjligheter till att tävla men känner inte att jag vill göra det i nuläget.
Eftersom jag ska gå här i 3 år skulle det vara kul att ha med mig en kompis som kan lära mig ännu mer. Jag har hört mycket att man lär sig mer av att ha egen häst istället för att gå på ridskola. Jag tänker att jag antingen köper än häst till en inte allt för hög summa eller lånar en häst som jag kan ha med mig här på min gymnasietid.

Här är lite om mig:
Jag heter Ljuva och fyller 16 i november. Mitt största intresse är djur, särskilt hästar. Jag är väldigt bra med djur. Jag har lite reptiler tillsammans med min pojkvän så som orm, sköldpaddor, ödlor. Hos min mamma har jag fyra katter och en hund.

För två år sen var jag i Thailand i 4 månader o red ofta hos en thailändare med 3 hästar, det var extrem western ridning och det är så underbart att jag fått lära mig lite av det. Han lärde mig även horsemanship.

Tanken när jag gått ut gymnasiet är att jag antingen vill bli bonde eller uppfödare. Bara jag håller på med djur så är jag nöjd.
Jag har ridit i 6 år och åkt på massa ridläger osv. Jag har ingen speciell inrikting jag tycker extra mycket om men jag gillar att rida barbacka och hoppa. Jag har all tid i världen då det här är det jag verkligen vill hålla på med.

Typ av häst jag söker:
Jag är 172 cm och väger 56 så det är ingen ponny jag söker. Mellan 160-180 i mankhöjd. Jag har en speciell kärlek till fuxar men det spelar egentligen ingen roll, Vilken ras spelar heller ingen roll. Det jag vill göra med denna häst är att för det mesta rida ut ofta i skogen och ibland på bana. En allra bästavän!

Hör jätte gärna av er till mig. Nås snabbast via telefon 0704009610.

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad