Söker foderhäst minst 1 år framåt

 • Annonsid: 1319485
 • 4 månader sedan
 • 71 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Inriktning:
  Allround
 • Højde (cm):
  165

Jag söker en foderhäst då min nuvarande häst går med föl efter en större senskada på stora böjsenan . Jag tränade regelbundet för tränare 1-2 gånger i veckan innan dess både dressyr och hoppning, har dock varit gravid emellan men börjar komma igång igen på en medryttarhäst.

Jag lämnar gärna min tränares nummer om du vill ha referenser. Jag kan erbjuda stallplats på egen gård där det till hösten kommer stå ett hbl.sto -08, skettisvalack -00, hbl.hingst -19(skall kastreras efter nästa års hingstbete). De har stora fina sommarhagar samt en lagom stor vinterhage som är ca 40x60 där halva kommer vara uppgrusad och till den finns ligghall på ca 30kvm . Vi kommer dock ev dela av den så stona går för sig och de andra två för sig så ca 20x60 beroende på hur fölet beter sig . Stallet är på 3 storhästboxar ( 10 kvm, 16kvm samt 9,5kvm) sen ska en skettisbox byggas till hösten . Ny fläkt för upp till 6hästar så väldigt bra luft, dock är takhöjden inte jättehög pga bärande bjälkar, men har stått hästar upp till 176cm utan att de har varit några problem då hästarna inte står inne halva dygnet (kommer in 22 ut 05.30) eller har gått på lösdriften där ligghallen är spånad och mockad varje dag. Thermobar vintertid. Vi tar eget hösilage med analys, och förra årets skörd hade så bra värden att kraftfoder inte behövdes mer än till hon som var dräktig bara för att hon skulle få i sig tillskotten . Jag som person är 167cm och väger ca 75kg, har ett större intresse för hoppningen men börjar tycka dressyren är lika rolig :)

First ad
Kontakta annonsör

  Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad