Söker stabil allround ponny

  • Annonsid: 1533687
  • 2 månader sedan
  • 137 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    1 cm

Jag har länge håller ögonen öppna efter en ponny till ett föralltid hem. B-Dponny. Lugn och säker ponny som vill ha tonvis med kärlek och pyssel. Bli riden 4-5 dagar i veckan av 4-5 olika barn.
Få inte dåndimpen när jag skriver att vi har en typ av verksamhet, det är ingen traditionell ridskola. Vi har enskilda ridlektioner. Ibland har vi två barn samtidigt på ridbanan.
Jag är väldigt noggrann med hästarna. De ska må bra. De får träffa equiterapeuter/ir/massörer efter behov men alltid två gånger om året. Tandtekniker vart år. Noga anpassad utrustning.
Och framförallt mycket borst och mys. Inget slut och släng, dragandes i munnar eller sparkande i sidor. Här lär sig barnen rida på riktigt, med sin kropp. De lär sig föra hästen istället för att styra.
Söker en ponny som vill göra lite av av varje. Ridas i skogen, WE, bommar och låga hinder.
Stora hagar som växelbetas med får. Många vänner. Lösdrift och stall finns och används som hästen vill ha det.
Sök gärna på facebook Lyckans Gård i Gränum.
Vi söker köpes men vill man först se att hästen trivs innan man säljer så är vi också öppna för foderavtal eller prövotid.

Hör gärna av er på telefon för frågor eller funderingar
Varma hälsningar Linda
0768-556556

First ad
Kontakta annonsör

 Olofström, Blekinge län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad