Hästar

Hästar sökes

Utrustning och tjänster

Hästnets Artiklar

Hjälp

Hjälpcenter
HästnetHästnet

Gáta frá Kvistum efter ”Orri"

Östhammar
3 månader
10 kr
Detaljer
Annons ID
1969735
Visningar
0
Favoriter
0
Annonstyp
Till salu
Födelseår
2001
Inriktning
Kön
Sto
Mankhöjd
135 cm
Namn
Gáta frá Kvistum
Ras
Islandshäst
Ursprung
Island
Beskrivning
Gáta frá Kvistum IS2001281962 efter självaste ”Orri”!! Ursnyggt musblack sto -01. 4 gångare med väldigt fin trav men väljer helst tölt. Vet ej exakt mankhöjd med ca 135-138cm skulle jag tro e. Orri frá Thufu IS1986186055
u. Gusa frá Tjarnarlandi IS1995275488 1:a klassens bedömning som ung. Haft 9 föl varav några kända exvis: Gimli från Fjälastorp. Syns inte i kroppen att hon varit mamma så många gånger och hennes vilja att leverera är fantastisk. Gáta kom till oss som ridhäst i hopp om att bli en mor och dotter häst. Hon är jätte duktig i paddocken och inför instruktör men när det kommer till uteritter (som vi gör flera gånger i veckan) blir hon väldigt het. Hon vill vara först. Vi är fler i familjen som rider men inte alla som klarar av henne då hon är väldigt känslig och extremt het på uteritter. Behöver ett hem där ryttaren inte blir rädd för en het häst vid uteritter alt inte vill rida ut alls. Behöver en vän som tar hand om henne och inte som hos oss 5 stycken då vi ser att hon inte gillar det. Jätte snäll annars i all hantering, tycker dock inte om att bli duschad av slangen. Medelhög i rang och skall ha varit en fantastisk mamma. Går nu med annat islandssto och en russ vallack. Snäll med hovslagaren och är nu helskodd. Håller hullet bra och äter inte för mycket. Inge sjukdomshistorik vad vi vet om. Vi kan även tänka oss att göra ett 1-1 byte, behöver inte vara till annan islänning men maxhöjd 140. Lugn familjehäst sökes, sto eller valack. Vi bor i uppland. Priset diskuteras med rätt köpare. Skicka ett meddelande om vad du har att erbjuda.
Therese E.
-
3 månader
Medlem sedan:7 månader
Verifierad genom:
Facebook
Telefon
E-post
Google
Inför Ditt Köp
Liknande annonser
10 kr
Therese E.
-
3 månader
Medlem sedan:7 månader
Verifierad genom:
Facebook
Telefon
E-post
Google
Inför Ditt Köp
Hästnet
Hästnet använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Användning av denna webbplats och andra tjänster innebär godkännande av Hästnet Villkor och Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst .
© Upphovsrätt 2024 - Hästnet