Töltande Rocky Mountain hingst

 • Annonsid: 1535923
 • ett år sedan
 • 3031 Visningar
 • 16 Favoritmarkeringar
7 500 kr


  Lightfoot In The wind är en liten (ca 147 cm), svart, Rocky Mountain hingst med milt sinnelag. I USA tävlade han i tölt, oftast med placeringar och vann även exteriörbedömningen för åringar på rasens största tävling, förutom att användas som avelshingst. I ungefär tio år verkade han sedan som avelshingst i Nederländerna innan han flyttade till Sverige 2019. Avelsgodkänd enligt raskriterier i USA och CEM-testad i Sverige. Han är testad och har två töltgener (DMRT3) och är PSSM1-negativ.

  Rocky Mountain hästens slogan är ”one horse for all occasions” och det stämmer verkligen, de hänger gärna med på allt deras ägare kan komma på. En verklig allroundhäst som vill vara med och arbeta. Lightfoot In The Wind är inget undantag. Han har väldigt ursprungliga linjer och bara en handfull hästar i världen med så ursprunliga rocky linjer finns fortfarande i avel. Trots sin ålder (24 i år) blev alla ston som betäcktes 2020 och 2021 dräktiga på första brunsten.

  Lightfoot fribetäcker, eller betäcker för hand. Året runt lever han med stosällskap.
  Pris:
  Bokning: 1500 kr
  Dräktighet vid ca 20 dygn: 2000 kr
  Levande föl: 4000 kr
  Dygnsavgift: från 60 kr/dygn

  Mer bilder och information på ullekalv.se

  First ad
  Kontakta annonsör

    Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad