Fa Trailer

Hos oss finner du vad som troligen är Sveriges bredaste utbud av transportmedel för häst, med ett enormt utbud av samtliga släptyper från IWT (Ifor Williams trailer), ÄVEN de största ”Eventa” vagnarna med komplett bodel och plats för upp till 3 hästar där vi är stolta att vara den enda leverantöret i landet!
På hästlastbilsidan har vi hela utbudet från Kingsröd/STX samt Clear round att erbjuda, både B och C kortsbilar samt så erbjuder vi som enda leverantör ett komplett automatiskt brand detekterings och släckningssystem till våra bilar.
De släp och Bilar som vi inte har i lager själva men som finns hos generalagenten för direkt leverans går oftast att få hem inom oss inom en vecka från att en eventuell order lagts.
Samtliga nya fordon som köps hos oss erbjuder vi att leverera fritt hem till Er,söder om Gävle (fastlandet)
Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad. Generösa öppettider efter ök !
www.fa-trailer.se, 0501-601919. info@fa-trailer.se

Fa Trailer Annonser

Ifor Williams HB511 *fri hemleverans*

  868 kr
  22 apr

  Detta är våran största 2-hästars stransport, HB511. Detta släp passar extra bra för dig som har en häst med mankhöjd 170cm eller högre. Den är extra rymlig framför främre bommen och dess maximala splitläng är hela 205cm. Detta är en utav de mest rymliga 2-hästars transporterna på marknaden. Vi har just nu hemma HB511 utrustade med Sverigepaketet, dvs kombiramp, öppningsbara fönster, tredje högt placerat bromsljus och justerbara hönätsringar. Innerlängd: 352 cm Innerbredd: 179 cm Innerhöjd: 226 cm Ytterlängd: 465 cm Ytterbredd: 226 cm Ytterhöjd: 275 cm Sadelkammare: Ja finns som tillval Antal hästar: 2 Egenvikt: 965 kg Min. tot. vikt: 1100 kg Max. tot. vikt: 2700 kg Max lastviktt: 1810 kg HB-serien, en traditionell design som ger de högsta nivåerna av komfort och säkerhet för din häst. HB-serien är byggd med en aluminiumram med sex vertikala pelare i varje hörn, med ytterligare styrka som tillhandahålls av horisontella förstärkningar längs trailerns sidor. Den dolda ramen tillhandahåller ett stort sidopanels område vilket resulterar i en snygg släpvagn som ger ett proffsigt och stilrent utseende. Släpvagnsserien har en borstad aluminiumram, sänkt aluminiumkjol som går runt framsidan av släpvagnschassit, med sidor och ramper tillverkade av sammansatt aluminium / plywood. Alla modeller har ett par sidofönster och har ett stort inspektionsfönster som möjliggör mer dagsljus i trailern. Centrumpartitioner (endast dubbla hästkammare) samt bröst- och bygelstänger är monterade som standard. *Fri hemleverans vid köp av ny transport eller hästlastbil! Fri service i 2 år vid köp av hästtransport! Pris 117 570 kr ink moms alternativt från 868 kr/ mån avbetalning Wasa finans, 20 % kontantinsats, ränta 4.95 ( effektiv ränta 6.40%) Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX hästlastbilar. Vi har generösa öppetider efter ök, allt för att finnas till för dig när du har tid. 0501-601919 info@fa-trailer.se www.fa-trailer.se Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nytt!

  • Ifor WIlliams
  • HB511
  • Oanvänd

  Ifor Williams HBX511 fri hemleverans!

   138 000 kr
   22 apr

   138 000 kronor ink moms alternativt avbetalning från 1168:-/månad inkl moms* HBX511 från Ifor Williams är den ultimata tvåhästar transporten för dig med stora hästar. Hela karossen förutom taket är i syrafast aluminium och modellen har många unika funktioner som Ifor Williams är ensamma om. Till exempel så har HBX511 stora främre överluckor på bägge sidor fram för att kunna ge hästen maximal ventilation vid väntan i släpet. I stängt läge fungerar luckorna som öppningsbara fönster med ett skyddsgaller på insidan. Den nya kombirampen bak är standard. Självklart med Ifor Williams unika bladfjädring som standard för oöverträffad komfort. Detta är släpet för dig som vill ge din häst det bästa möjliga! Vi lämnar hela 25 års garanti på detta släp! (se våra fullständiga garantivillkor) Du får själv marknadens bästa andrahandsvärde på köpet. Du väljer själv om du vill ha fronturlastning eller om du vill ha en fast sadelkammare tillräckligt rymlig för alla sadlar, även western, samt så finns förtält som tillval för den optimala meetingupplevelsen. Just nu hemma för snabb leverans; röd/silver och svart/silver med fronturlastning, samt svart/silver med sadelkammare. HBX-serien är enligt vår åsikt världens bästa hästtransport just nu! Just nu 2 års fri service på alla nya hästtransporter! Har ni sett det häftiga tältet som finns att köpa som tillval till alla HBX transporter? Smidigt och rejält, sätts fast på ena sidan av transporten, se bild. Innerlängd 363cm Innerbredd 179cm Innerhöjd 229cm Ytterlängd 467cm Ytterbredd 227cm Ytterhöjd 275cm Möjlig Sadelkammare Ja som tillval Antal hästar 2 Egenvikt 950kg Min. tot. vikt 1100kg Max. tot. vikt2700kg Max lastvikt 1825kg * Totalpris vid renköp från 138000:- ink moms, avbetalning = 120 mån, 20% kontantinsats, 4.95% ränta via avbetalning från Wasa kredit (effektiv ränta 6,25%) *Fri hemleverans vid köp av ny transport eller hästlastbil! Just nu 2 års fri service på alla nya hästtransporter! Ifor williams är en av de säkraste hästtransporterna som finns på marknaden då de har störtbåge i kraftigt stål, gjuten kulhanske, kraftigt golv med aluminiumplank som hela transporterna byggs med rejäla stålramar. Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX B-kortsbilar. Generösa öppettider efter ök, så att det passar dig när du har tid. www.fa-trailer.se 0501-601919 info@fa-trailer.se Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt!

   • Ifor WIlliams
   • HBX511
   • Oanvänd

   Ifor Williams HBX 506 med sadelkammare, fri hemleverans!

    128 650 kr
    22 apr

    128 650 kronor ink moms alternativt avbetalning från 1089:- ink moms/mån* HBX506 från Ifor Williams är den ultimata tvåhästar transporten för dig med hästar upp till ca. 170 cm i mankhöjd. (om du har större hästar så titta på HBX511) Hela karossen förutom taket är i syrafast aluminium och modellen har många unika funktioner som Ifor Williams är ensamma om. Till exempel så har HBX506 stora främre överluckor på bägge sidor fram för att kunna ge hästen maximal ventilation vid väntan i släpet. I stängt läge fungerar luckorna som öppningsbara fönster med ett skyddsgaller på insidan. Den nya kombirampen bak är standard, ruskigt smidigt att använda om man har hästar som inte vill gå på rampen utan hellre kliver upp i transporten eller om man tex vill lasta in något i transporten med tex truck. Vill man använda rampen som vanligt är den precis som en vanlig ramp och dessutom otroligt stabil. Självklart har även HBX serien Ifor Williams unika bladfjädring som standard för oöverträffad komfort. Detta är släpet för dig som vill ge din häst det bästa möjliga! Vi lämnar hela 25 års garanti på detta släp! (se våra fullständiga garantivillkor) Du får själv marknadens bästa andrahandsvärde på köpet. 2 års fri service på alla nya hästtransporter! Väldigt säker transport med gediget ramverk, störtbågar i stål, aluminiumplank i väggar och golv, panikutlösning på bommarna och gjuten kulhandske. Vi har en svart/silver hemma för snabb leverans! Denna har en smidig sadelkammare, tillräckligt rymlig för alla sadlar, även western. HBX-serien är enligt vår åsikt världens bästa hästtransport just nu! Fri service i 2 år på nya hästtransporter! * Totalpris vid renköp från 128650:- ink moms, alt. 1089:-/månad vid avbetalning = 20% kontantinsats, 4.95% ränta via avbetalning från Wasa kredit (effektiv ränta 6,33%) Varmt välkomna till oss på Fa-Trailer i Mariestad! En av Ifor Williams största återförsäljare i Sverige! VI säljer även STX hästlastbilar samt har ofta även ett litet urval av begagnade transporter och hästlastbilar. VI har generösa öppettider efter ÖK, så att du kan komma när det passar dig! www.fa-trailer.se 0501- 60 19 19 info@fa-trailer.se

    • Ifor Williams
    • HBX506
    • Oanvänd

    7,2 tons hästlastbil med läcker bo-del

     1 725 000 kr
     22 apr

     Se rundtur på youtube genom att följa länken här https://youtu.be/1nEE9Dp1QP0 Beskrivning Hästlastbil Iveco 72C18 Totalvikt 7.2 ton. Lastvikt ca 2350kg. 3 liters Euro 6 diesel med 180 hästkrafter. Detta är en hästlastbil för dig med C1 eller C-Körkort som söker det lilla extra. Nytt chassi och ny hästdel. Årsmodell 2020. Svensksålt chassi. En lyxig hästlastbil med allt som man kan önska sig med högsta kvalitet på materialval och funktioner. Rymlig bodel med plats för 4 personer att sova i, 2 ovanför förarhytt och två i salongen där soffan blir till dubbelsäng. Bordet går antingen att fälla ner eller att flytta runt/ta bort när man inte kör för att öka utrymmet i bodelen. Genomtänkt och modern bodel. Utrustning bil: Automatisk klimatanläggning Luftfjädring Farthållare Blåtandshandsfree Stereo Fjädrande förarstol 1 Förare 2 passagerare Skinnklädsel Backkamera samt kamera i hästdel Dieselvärmare Dragkrok får dra 3500kg Utrustning hästdel: Skinnklädsel AC i bodel samt tak Dieselvärmare Kylskåp Led-Belysning Kök Garderob Sadelkammare Kassaskåp Blåtandsstereo med subwoofer och bra tryck i ljudet Smart-TV Våttoalett med dusch och WC Genomgång mellan bodel och hästdel Stora tankar för färskvatten och spillvatten Bilen är extra isolerad för nordiskt klimat Plats för 3 hästar där bommarna är ställbara för mer eller mindre plats. Hylla ovanför, bakom hästarna. Fläkt, ledbelysning och taklucka i hästdelen Mjukt golv i granulat Kraftig och stabil ramp bak. Pris: 1 380 000kr + moms. För tillval och frågor kontakta oss. Fri Leverans Söder om Gävle (fastlandet), läs mer om fri leverans på www.fa-trailer.se eller ring på 0501-601919 för fullständiga vilkor. Förmånlig finansiering erbjuds.

     • Iveco
     • 7.2t Iveco Daily 72c18
     • Nyskick

     Trailercam 5D- övervakning av din häst under färd

      4 390 kr
      22 apr

      Ett kamerasystem för stressfri hästtransport TrailerCam 5D är ett trådlöst kamerasystem framtaget speciellt för hästtransport som låter dig övervaka vad som händer i transporten under hela resan. Ett trådlöst kamerasystem som fungerar direkt ur förpackningen — störningsfri signal, omedelbar överföring av bilden i hög kvalitet. Känn dig trygg med att veta att du alltid kan upptäcka problem direkt när de uppstår och minska stressen för din häst genom färre avbrott. TrailerCam 5D ansluter automatiskt till upp till 4 kameror, vilket gör det lätt att kombinera en kamera inne i transporten med en backkamera på utsidan av transporten. Utrustad med nattseende passar TrailerCam 5D även till långa resdagar. Robust konstruktion, byggd för att hålla, vattentålig och kommer med 3 års garanti*. Lätt att använda Video i hög kvalitet Vidvinkelobjektiv — se hela transporten Trådlöst som fungerar! Enkel installation Störningsfri digital signal med omedelbar bildöverföring Nattseende Robust, vattentålig konstruktion (IP66) 3 års garanti* *) Vid registrering på webben. Innehåll: 1x kamera 1x monitor 2x små antenner 1x sugproppsarm för att fästa monitorn i vindrutan 1x 12V biladapter för monitorn 1x direktströmkabel för monitorn Pris 3492 plus moms, 4390 ink moms Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX hästlastbilar. Vi har generösa öppetider efter ök, allt för att finnas till för dig när du har tid. Vi har även en webbshop för tillbehör, Fa-security.se. 0501-601919 info@fa-trailer.se www.fa-trailer.se www.fa-security.se Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nytt!

      • Luda
      • Trailer cam
      • Oanvänd

      Clear Round hästlastbil med 5 års fabriksgaranti

       Inget pris
       22 apr

       Clear Round utvecklar hästlastbilar för entusiaster och proffs som uppskattar säkerhet, smarta lösningar och tryggt ägande med riktigt långa garantier. - 5 års fabriksgaranti. - 10 års karossgaranti. - 1 360 kilo lastvikt i den lättaste modellen. - Rullstark hästdel byggd med material från flygindustrin. - Patenterad säkerhetsbom som fälls ner automatiskt av hästens vikt (Panic Release Bar, PRB). - Unik säkerhetshylla som skyddar hästens rygg vid krock (Safe Back Landing, SBL). - 4-hjulsdrift som tillval. - Brandskydd som tillval TRE MODELLER - Ultralätt - Meeting - Pro FYRA PAKET - Komfort - Western - Island/ponny - Trav LASTVIKT: FRÅN 1 360 KG Hemligheten bakom Sveriges bästa lastvikt för B-körkort kommer från flyget. Golv, väggar och tak är tillverkade i fiberkomposit från flygindustrin, vilket ger drastiskt förbättrad stabilitet, hållbarhet och säkerhet samt 50 procent lägre vikt än konventionella lösningar. Clear Rounds lättaste modell, Ultralätt, har en lastvikt på 1 360 kilo. PATENTERAD SÄKERHETSBOM I Pro-modellen är bogstödet en patenterad säkerhetsbom (Clear Round Panic Release Bar). Om hästen stegrar sig och lägger frambenen över säkerhetsbommen löser den ut och släpper i ena änden. När säkerhetsbommen blivit utlöst trycker du enkelt tillbaka den underifrån, inga verktyg eller skruvande behövs. CLEAR ROUND SÄKERHETSVÄGG I alla Clear Rounds hästlastbilar finns en unik säkerhetsvägg (Clear Round Safe Back Landing) som räddar liv. Statistik visar att hästar ofta får svåra frakturer i ländryggen vid krock, eftersom hästarnas ryggar komprimeras mot väggen och trycks neråt. Clear Round har därför en förstärkt vägg, med en unik säkerhetshylla som lutar i 45 grader. Den ”lyfter” hästen rygg vid en krock och räddar den från komprimering. FINANSIERING Företag från 2 988 kr/mån Privat från 3 952 kr/mån HÖR AV DIG SÅ BERÄTTAR VI MER FA Trailer ligger i Mariestad och är återförsäljare till Clear Round. Vi har fri leverans vid köp av hästlastbil från oss. Kontakta oss så berättar vi mer. www.fa-trailer.se 0501-60 19 19 / Andreas, Sofia, Oliver och Rasmus Forsström

       • Clear Round
       • Oanvänd

       Övervakningskamera till stall och gårdar. Bra till tex fölövervakning

        6 260 kr
        22 apr

        KAMERASYSTEMET SOM SKAPAR KONTROLL OCH TRYGGHET PÅ GÅRDEN FarmCam HD är ett robust och trådlöst kamerasystem som ger dig kontroll och trygghet på gården. Du kan följa dina djur när du vill och var du vill via din mobiltelefon. Detta gör att du kan känna dig trygg med att djuren har det bra även då du inte är på plats. Genom att kunna bevaka djuren på distans kan du agera snabbare om något händer. Med andra ord när du köper en FarmCam HD investerar du i dina djurs säkerhet samtidigt som du minskar dina kostnader. Med FarmCam HD kan du också bevaka obehörig aktivitet på gården, som tex. vid dieseltanken. Kamerasystemet är enkelt att installera och störningsfritt med videoöverföring i HD-kvalitet. Se kamerabilden direkt på din TV eller dator. Anslut till internet och se strömmande video på din smartphone eller surfplatta med FarmCam HD-appen. Du kan enkelt att växla mellan olika kameravinklar eller få överblick över flera kameror. Anslut upp till 4 kameror, se och zooma på skärmen, eller se alla fyra kamerabilderna samtidigt i ”split screen”-läget. Tack vare nattseendet övervakar FarmCam HD din gård både dag och natt. Kameran har rörelsedetektor, spelar in både ljud och bild och skickar meddelanden och larm direkt till din smartphone eller dator när rörelse upptäcks utanför normal arbetstid. Fördelar: • Sänkta kostnader till följd av att färre djur skadar sig • Ökad kontroll och trygghet på din gård • Ett kamerasystem med stryktålig design • Tre års garanti • Upp till 1250m räckvidd vid fri sikt • Trådlös installation, ingen internetanslutning behövs • Larm, nattseende, inspelning • Full HD 1920×1080 • App och guide på svenska • Livebild i din TV, dator eller smartphone (internet krävs) Pris 4988 plus moms, 6260 ink moms. Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX hästlastbilar. Vi har generösa öppetider efter ök, allt för att finnas till för dig när du har tid. Vi har även en webbshop för tillbehör, Fa-security.se. 0501-601919 info@fa-trailer.se www.fa-trailer.se www.fa-security.se Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nytt!

        • Luda
        • Farm cam HD
        • Oanvänd

        Övervakningskamera. Se vad som händer på gården genom din mobil!

         3 762 kr
         22 apr

         Se vad som händer på gården genom din mobil – var du än är. FarmCam IP2 är en trådlös övervakningskamera för gårdsbruk som filmar i Full HD och som även kan spela in* när den upptäcker rörelse. Ett värdefullt verktyg om man vill ha koll på kalvningsboxen, maskinhallen eller dieseltanken när du inte är där. Genom att använda ett befintligt wifi på gården kommer du igång med din FarmCam IP2 på 5 min. Du ser högupplöst video direkt i din mobil, läsplatta eller pc och får larm när något rör sig. Genom rörelsedetekteringsfunktion kan kameran även spela in när det händer något framför kameran. Ljudinspelning och nattseende upp till 10 m. Inget separat abonnemang behövs. Tydliga instruktioner på svenska medföljer. • Bild- & ljud i Full HD • Rörelsedetektering • Nattseende • Inspelning* • Gjord för utomhusbruk (IP66) • Digital Zoom • För mobil/läsplatta/PC • 3 års garanti** *=SD-kort för att lagra inspelat material köps separat. **=Förutsätter registring online (1 min) Pris 2990 plus moms, 3762 ink moms. Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX hästlastbilar. Vi har generösa öppetider efter ök, allt för att finnas till för dig när du har tid. Vi har även en webbshop för tillbehör, Fa-security.se. 0501-601919 info@fa-trailer.se www.fa-trailer.se www.fa-security.se Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nytt!

         • Luda
         • FarmcamIP2
         • Oanvänd

         IFOR WILLIAMS HB511 MED FRONTURLASTNING ELLER SADELKAMMARE

          995 kr
          22 apr

          Sprillans nya och läckra Ifor WilliamsHB511! Utrustad med Sverigepaketet som innebär kombiramp (du kan då välja på vanlig ramp eller öppna upp som dörrar,se bild) öppningsbara fönster, justerbara hönätsringar och högt placerat tredje bromsljus. Säkerheten är otroligt hög med tex. rejäla ramverk, panikbommar, krockbur i stål, gjuten kulhandske och syrafast aluminiumplank i golvet. Åk och dragkomfort med parabolisk bladfjädring 👌 Maxvikt 2700 kilo ingår, ändrad vikt hjälper vi till med 👍 (3440 kronor) HB511 och HBX 511 är våra största 2-hästars transport. Om du har häst eller hästar som är lite större så är det denna modellen som vi rekommenderar. Den är extremt rymlig framför främre bommen och har en maximal spiltlängd på hela 205 cm. En av de rymligaste 2-hästars transporterna på marknaden helt enkelt. Innerlängd: 352 cm Innerbredd: 179 cm Innerhöjd: 226 cm Ytterlängd: 465 cm Ytterbredd: 226 cm Ytterhöjd: 275 cm Antal hästar: 2 Max. mankhöjd: 190 cm Egenvikt: 965 kg Min. tot. vikt: 1100 kg Max. tot. vikt: 2700 kg Max lastvikt: 1810 kg Fri service i två år på alla nya hästtransporter! Fri hemleverans på alla nya transporter och hästlastbilar till fastlandet söder om Gävle! Pris med Sverigepaket från 117 570 kronor ink moms.Med saelkammare från 122 490 alla inklusive Sverigepaketet. Förmånlig finansiering och leasing kan erbjudas. Tex vid avbetalning kostar denna med fronturlastning 995 kronor/månad (120 månader) 20 % kontantinsats och 4.95 % ränta (effekt ränta 6.45%) Vi tar gärna inbyten! Varmt Välkomna till oss på Fa Trailer Mariestad, Sveriges största återförsäljare av Iför Williams transporter! Vi säljer även B-kortsbilar från Clear Round! Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt 😀 www.fa-trailer.se Info@fa-trailer.se 0501-601919

          • Ifor Williams
          • HB511
          • Oanvänd

          IWT HB506

           110 410 kr
           22 apr

           Hemkommen från fabriken idag! Ifor williams HB506, läcker silver och med fronturlastning. Utrustad med Sverigepaket, detta utrustningspaket innehåller de tillval som de flesta av våra kära kunder gör på HB506. Vi har samlat tillvalen kombiramp, öppningsbara skjutfönster, tredje bromsljus och skjutbara hönätsringar i ett paket till en paketkostnad som gör att du tjänar 2 330 kr inklusive moms på att välja paketet jämfört om du valt dessa tillval separat. HB506 är vår populäraste tvåhästars trailer och utsedd till Europas finaste hästtransport i den tyska tidningen Cavallos stora trailertest! HB506 har redan som standard mer utrustning än vad de flesta fabrikat kan erbjuda med alla tillval ikryssade. Väldigt bra säkerhet iform av gjuten kulhandske, störtbåge i stål , golv av aluminiumplank , panikutlösning till bommarna. Hög komfort för både häst och chaufför tack vare boogie med bladfjädring. Mycket utrymme och luft framför hästarna som får dom att trivas under färden. SPECIFIKATIONER Innerlängd332.3cm Innerbredd167cm Innerhöjd226cm Ytterlängd429cm Ytterbredd213cm Ytterhöjd273cm Antal hästar2 Egenvikt885kg Min. tot. vikt1100kg Max. tot. vikt2600kg Lastvikt1790kg Vi tar gärna din transport i inbyte! Just nu Rosa kampanjen då vi utöver inbytespriset skänker 2000 kronor i ditt namn till bröstcancerfonden.Förmånlig leasing och finansiering kan erbjudas. Välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. www.fa-trailer.se info@fa-trailer.se 0501-601919

           • Ifor Williams
           • HB506
           • Oanvänd

           Ifor Williams HB403 1.5 hästars, fri hemleverans!

            707 kr
            22 apr

            HB403 är det optimala släpet för dig med en häst eller vill ha ett mindre och smidigare släp. Pris från 707:- månad vid avbetalning* alternativt renköp 95 510 kronor ink moms. Med detta släp kör du bekvämt, säkert och lagligt din häst med en vanlig personbil och ett B-körkort. Ett billigare släp än ett två hästars, mer utrymmer för din häst än även i de större två hästars släpen då hästen har hela 130 cm bred spilta i denna. Detta släp är även billigare att dra då det är lättare och har mindre luftmotstånd och eftersom det är smalare är det en fröjd att köra med bakom bilen. Ifor williams är en av de säkraste hästtransporterna som finns på marknaden då de har störtbåge i kraftigt stål, gjuten kulhanske, kraftigt golv med aluminiumplank som hela transporterna byggs med rejäla stålramar. Pris 95 510 sek ink moms inklusive Sverigepaketet. Alternativt leasing eller tex *avbetalning från 707:- månad med 20% kontantisnats och ränta 4.95% (effektiv ränta 6.70%) Just nu har vi hemma för snabb leverans 1 st marinblå, 2 stycken silver samt 1 st röd med dörrhängd sadelkammare. Alla med Sverigepaketet vilket innebär öppningsbara fönster, ett tredje högt placerat bromsljus samt justerbara hönätsringar. Fri hemleverans på alla nya transporter och hästlastbilar! Fri service i 2 år på alla nya hästtransporter. Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX B-kortsbilar. Generösa öppettider efter ök, så att det passar dig när du har tid. www.fa-trailer.se 0501-601919 info@fa-trailer.se Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt!

            • Ifor Williams
            • HB403
            • Oanvänd

            Ifor Williams HB511 med fronturlastning

             117 570 kr
             22 apr

             HB511, utrustade med Sverigepaketet som innebär kombiramp (du kan då välja på vanlig ramp eller öppna upp som dörrar,se bild) öppningsbara fönster, justerbara hönätsringar och högt placerat tredje bromsljus. Säkerheten är otroligt hög med tex. rejäla ramverk, panikbommar, krockbur i stål, gjuten kulhandske och syrafast aluminiumplank i golvet. Åk och dragkomfort med parabolisk bladfjädring 👌 Maxvikt 2700 kilo ingår, ändrad önskad vikt hjälper vi till med 👍 (3440 kronor) HB511 och HBX511 är våra största 2-hästars transport. Om du har häst eller hästar som är lite större så är det denna modellen som vi rekommenderar. Den är extremt rymlig framför främre bommen och har en maximal spiltlängd på hela 205 cm. En av de rymligaste 2-hästars transporterna på marknaden helt enkelt. Innerlängd: 352 cm Innerbredd: 179 cm Innerhöjd: 226 cm Ytterlängd: 465 cm Ytterbredd: 226 cm Ytterhöjd: 275 cm Antal hästar: 2 Max. mankhöjd: 190 cm Egenvikt: 965 kg Min. tot. vikt: 1100 kg Max. tot. vikt: 2700 kg Max lastvikt: 1810 kg Fri service i två år på alla nya hästtransporter! Fri hemleverans på alla nya transporter och hästlastbilar till fastlandet och söder om Gävle! Pris med Sverigepaket 117 570 kronor ink moms. Förmånlig finansiering och leasing kan erbjudas. Tex vid avbetalning kostar denna 995 kronor/månad (120 månader) 20 % kontantinsats och 4.95 % ränta (effekt ränta 6.45%) Vi tar gärna inbyten! Varmt Välkomna till oss på Fa Trailer Mariestad, Sveriges största återförsäljare av Iför Williams transporter! Vi säljer även B-kortsbilar Clear Round! Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt 😀 www.fa-trailer.se Info@fa-trailer.se 0501-601919

             • Ifor Williams
             • HB511
             • Oanvänd